Чому на Відрадному та біля станції метро "Берестейська" демонтують трамвайні колії

У "Київпастрансі" пояснили, з якою метою на Відрадному та біля "Берестейської" демонтують трамвайні колії та чи не закриють трамвайні маршрути там назавжди.

Поки в Києві відбувається реконструкція шляхопроводу на перетині вулиць Олени Теліги та Дегтярівської, трамвайні колії в кількох мікрорайонах неподалік почали демонтувати. "Коментарі" звернулися до "Київпастрансу" за поясненням, з якою метою це зроблять і чи не закриють трамвайні маршрути там назавжди.

Йдеться про трамвайні колії на бульварі Вацлава Гавела та на вулиці Дегтярівській. До старту реконструкції мосту тут курсували трамваї №14 та №15, проте зараз їх замінили автобуси №14Т та №14ТК.

У відповідь на запит нашої редакції у "Киїпастрансі" розповіли, що, оскільки рух вищезгаданих трамвайних маршрутів через будівництво мосту закрито, було вирішено провести модернізацію трамвайних колій. Тож після завершення цих робіт та реконструкції шляхопроводу рух трамваїв знову відновлять.

У підприємстві також зазначили, на яких саме локаціях заплановано роботи. Модернізуватимуть трамвайні колії на аварійних ділянках від Лук'янівської площі до Відрадного проспекту.

Наразі роботи відбуваються на вулиці Дегтярівській, біля станції метро "Берестейська", та на бульварі Вацлава Гавела, біля вулиці Героїв Севастополя.

Як раніше писали "Коментарі", у Києві триває реконструкція транспортної розв'язки на перехресті вулиць Дегтярівської, Олени Теліги та Олександра Довженка. Вже завершено демонтаж старого шляхопроводу. Конструкції аварійного мосту повністю розібрали та приступили до бетонування верхньої частини фундаменту – монолітних ростверок. На будівельному майданчику працює ще одна бурова установка для будівництва паль другого етапу робіт.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися