У Київській області чоловік провалився у колодязь глибиною майже 20 метрів (ФОТО)

Рятувальники дістали чоловіка з глибокого колодязя

У Київській області рятувальники дістали чоловіка з колодязя глибиною понад 18 мПро це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

Вчора, 2 вересня, до рятувальників надійшло повідомлення про те, що необхідно дістати чоловіка з колодязя у селі Матвіїха Володарської територіальної громади. На місце виклику було негайно направлено рятувальників з 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Володарка.

По прибуттю на місце події рятувальниками встановлено, що в бетонний колодязь з водою, глибиною понад 18 м впав чоловік. Бійці ДСНС за допомогою рятувальної мотузки та пояса дістали чоловіка на поверхню. 

На місці події працювало п'ять рятувальників особового складу та одна одиниця техніки.

Як раніше писали "Коментарі", у Київській області ліквідовано загорання торфовищ у Броварському і Бучанському районах. Впродовж доби фахівці ДСНС ліквідували загорання торфовищ поблизу сіл Здвижівка Бучанського району та Михайлівка Броварського району. Завдяки вчасному виявленню осередків загорянь вдалося не допустити розповсюдження вогню і збільшення площі горіння.

Нагадуємо, що рятувальники Київської служби порятунку ліквідували наслідки дорожньо-транспортної пригоди, що сталася у Святошинському районі Києва. Водій вантажівки не впорався з керуванням і врізався в блокпост. Унаслідок аварії бетонні конструкції блокпоста були розкидані по проїжджій частині шосе, що спричинило значні перешкоди в русі транспорту. За допомогою маніпулятора рятувальники прибрали бетонні блоки з дороги. Рух Житомирським шосе було відновлено.

Читайте также