На Київщині чоловік ледь не загинув через паління у ліжку (ВІДЕО)

У чоловіка діагностували опіки тіла

У Київській області у двоповерховому будинку сталася пожежа, причиною якої стало паління в ліжку. Правоохоронці зафіксували наслідки пожежі у Фурсах. Про це повідомляє поліція Київщини, передають "Коментарі".

Вчора, 8 вересня, мешканка села повідомила про задимлення. Дим виходив із вікна двоповерхівки. Рятувальники негайно ліквідували пожежу та передали 33-річного чоловіка медикам. У потерпілого діагностували опіки тіла, після чого госпіталізували до лікарні. 

Наслідки пожежі задокументували співробітники Білоцерківського управління поліції Київської області.

постраждала людина. Рятувальники Броварського району отримали повідомлення про загоряння трав'яного настилу та сміття в полі. Під час гасіння пожежі бійці ДСНС виявили п'яного чоловіка, який скаржився на біль у нозі. Медики швидкої допомоги виявили у потерпілого опіки першого ступеня.

Як раніше писали "Коментарі", у Київській області ліквідовано загорання легкового автомобіля на трасі. До рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на трасі Київ – Чернігів у Броварському районі. По прибуттю на місце події рятувальниками встановлено, що сталося загорання легкового автомобіля BMW X3.

Читайте также