У Києві дерево впало на лінії електропередачі та заблокувало в'їзд до будинку (ФОТО)

Рятувальники прибрали дерево, що впало на лінії електропередачі

Столичні рятувальники прибрали дерево, що впало на лінії електропередачі та заблокувало в'їзд до приватного будинку у Дніпровському районі Києва. Про це повідомляє "Київська служба порятунку", передають "Коментарі".

Вчора, 9 вересня, до оперативного чергового служби порятунку о 23:10 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Краснокутській у Дніпровському районі столиці потрібна допомога в прибиранні аварійного дерева, яке впало на повітряні лінії електропередачі та перешкоджає в'їзду до приватного будинку.

На місце виклику негайно виїхали рятувальники першого аварійно-рятувального взводу "Київської служби порятунку". За допомогою спецінструменту рятувальники прибрали аварійне дерево та розблокували в'їзд до будинку.

До робіт було залучено чотирьох рятувальників та одну одиницю техніки. Роботи тривали 50 хвилин.

Як раніше писали "Коментарі", цієї ночі ворог атакував Київ безпілотними літальними апаратами. Є руйнування та один постраждалий. Ворог атакував столицю баражуючими боєприпасами типу "Shahed". Дрони заходили на столицю групами і з різних напрямків. Силами ППО вдалося знищити понад два десятки ворожих БПЛА.

Нагадуємо, що фахівці ДТЕК оновили дві високовольтні підстанції, які забезпечують світлом майже 200 багатоповерхівок, понад 2,5 тисячі приватних будинків, школи, дитсадки, лікарні та інші соціально важливі об’єкти Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися