На Київщині жінка виявила в курнику гранату, яка знаходилась там з часів окупації

Жителька села Озерщина виявила в курнику гранату

У Київській області жителька села Озерщина виявила в курнику гранату, яка лежала там з часів окупації. Про це повідомляє поліція Київщини, передають "Коментарі".

Після виявлення небезпечної знахідки жінка повідомила про це правоохоронцям Бучанського управління поліції Київської області. На місці правоохоронці встановили, що РГД знаходиться на території домоволодіння жінки з часів окупації цієї території. 

"Шановні громадяни, поліція Київщини вкотре закликає, у разі виявлення небезпечних предметів, відразу телефонуйте на спецлінію "102"!" - наголосили у поліції.


Як раніше писали "Коментарі", Росія вкотре атакувала Київщину безпілотниками. Цієї ночі повітряна тривога тривала понад 3 години. Внаслідок ворожої атаки в одному з районів Київщини пошкоджено інфраструктурний об'єкт. Вибуховою хвилею в одному з районів пошкоджено вісім приватних будинків. Також в одній із громад на Київщині вибуховою хвилею пошкоджено приміщення школи, дитячого садочку та селищної ради. В іншій громаді пошкоджено навчально-реабілітаційний центр.

Нагадуємо, що Борис Джонсон з неоголошеним візитом побував у КНП КОР "Київський обласний центр реабілітаційної медицини" та зустрівся з українськими військовими.

Читайте также