Нічна атака росіян на Київщину: у Київській ОДА повідомили кількість постраждалих

Унаслідок нічної атаки росіян на Київщину постраждали люди, кількість пошкоджених об'єктів зростає

Унаслідок нічної атаки росіян на Київщину травмовано чотири людини. Про це повідомляє голова Київської ОДА Руслан Кравченко, передають "Коментарі".

Усім потерпілим унаслідок нічної атаки росіян на Київщину надана необхідна медична допомога. Одну людину госпіталізовано до лікарні з черепно-мозковою травмою та травмами кінцівок. Інші постраждалі отримали незначні травми. Життю та здоров'ю людей нічого не загрожує. 

Кількість пошкоджених об'єктів зростає. Як повідомив Руслан Кравченко, наразі в одному з районів області від вибухової хвилі постраждало понад сто приватних будинків та тридцять квартир у семи багатоповерхівках: вибито вікна, двері, пошкоджено фасади та покрівлі. Наслідки усувають, власникам об'єктів надають всю необхідну допомогу.

Також вибуховою хвилею пошкоджено приміщення школи, дитячого садочка, селищної ради, лікарні, навчально-реабілітаційного центру, автостанції, двох магазинів, складського приміщення тощо. Переважно вибито вікна та двері. 

Окрім цього, в одному з районів Київщини пошкоджено інфраструктурний об’єкт. Усі екстрені служби прибули на місце події та працюють. Також виникло загоряння лісової підстилки. Пожежі оперативно ліквідовують.

Як раніше писали "Коментарі", цієї ночі ворог атакував Київ безпілотними літальними апаратами. Є руйнування та один постраждалий. Ворог атакував столицю баражуючими боєприпасами типу "Shahed". Дрони заходили на столицю групами і з різних напрямків. Силами ППО вдалося знищити понад два десятки ворожих БПЛА.

"Коментарі" повідомляли, що у Києві внаслідок пожежі у квартирі загинула жінка. Рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу у багатоповерхівці в Голосіївському районі столиці. Загоряння сталося у квартирі на першому поверсі 10-поверхового житлового будинку. Рятувальники виявили в сильно задимленій квартирі двох людей і передали їх медикам. Внаслідок пожежі є постраждалий чоловік з ознаками отруєння продуктами горіння та загибла жінка – власники квартири.

Нагадуємо, що фахівці ДТЕК здійснили технічне переоснащення двох високовольтних підстанцій, які забезпечують світлом майже 200 багатоповерхівок, понад 2,5 тисячі приватних будинків, школи, дитсадки, лікарні та інші соціально важливі об’єкти Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися