Київські патрульні затримали водія з перевищенням рівня алкоголю у крові у 15 разів

Чоловік вже не вперше протягом року порушив правила дорожнього руху

Київські патрульні зупинили нетверезого водія скутера, позбавленого права керування, який їхав з порушенням ПДР. На 42 км автодороги Київ — Чернігів поліцейські помітили керманича скутера Skymoto Patrol 125, що рухався без мотошолома. 

Про це повідомляє Патрульна поліція Київської області.

Під час інспекції 42-річного водія правоохоронці помітили в ньому очевидні ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік згодився пройти тест на алкогольну інтоксикацію на місці зупинки. Результат цього тесту показав, що рівень алкоголю в крові водія становить 3,04 проміле, що перевищує максимально допустиму норму більше ніж у 15 разів.

Крім цього, під час перевірки документів, патрульні встановили, що водій не має права керувати цим транспортним засобом і має обмеження в правах щодо керування автомобілем. Проте це вже не перший раз протягом останнього року, коли він порушив це обмеження.

Відтак інспектори склали на керманича протоколи. Також охоронці порядку відсторонили чоловіка від керування транспортним засобом.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Київщині 6 вересня, сталася моторошна аварія. Фура з тваринами перекинулася на легковик, в наслідок чого є загиблий.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися