Київські патрульні розшукали чоловіка, який переїхав безпритульного собаку та залишив тварину

Чотирилапого небайдужі доставили до місцевої лікарні

Київські патрульні розшукали чоловіка, який наїхав на безпритульного собаку та покинув тварину на місці. Про інцидент на гарячу лінію 102 повідомила небайдужа громадянка.

Про це повідомляє Патрульна поліція Київської області.

Жінка розповіла, що на паркуванні лежить пес, який постраждав внаслідок ДТП, але водій ніяк не відреагував і поїхав геть. Після отриманого повідомлення правоохоронці переглянули камери відеоспостереження та встановили автомобіль і особу, яка переїхала собаку.

Сьогодні працівниками відділення розшуку та опрацювання матеріалів ДТП склали на водія відповідні адмінматеріали за вчинення ДТП та залишення місця події, - йдеться в повідомленні. 

Заявниця самостійно доставила чотирилапого до місцевої лікарні.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Київській області поліцейські прийшли на допомогу зайчисі, яка постраждала від наїзду транспортного засобу. Правоохоронці доправили травмовану тварину до притулку, де вона пройде реабілітацію.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Наталья

14 вересня 2023, 12:36

обработки материалов ДТП составили водителя соответствующие админматериалы Источник: https://kyiv.comments.ua/news/society/accidents/20153-kievskie-patrulnye-razyskali-muzhchinu-kotoryy-pereehal-dvorovuyu-sobaku-i-uehal.html Киевской области полицейские пришли на помощь зайчисе, Источник: https://kyiv.comments.ua/news/money/budget/20141-v-kieve-vo-vremya-voyny-vedut-absurdnyy-remont-dorog-foto.html © Comments.ua© Comments.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися