У Києві засудили "клофелінщика", жертвами якого стали четверо людей: деталі

Один з потерпілих отримав інвалідність

У Києві до 9 років в’язниці засудили "клофелінщика", жертвами якого стали четверо людей.  Оголосили обвинувальний вирок вже раніше судимому 52-річному уродженцю м. Кременчук.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Прокурор в суді довів, що обвинувачений ввечері на вулиці знайомився з потерпілими й пропонував їм підвезти додому на своєму автомобілі. Втершись людям в довіру, чоловік схиляв їх до спільного вживання алкоголю. Далі він додавав невідому речовину до напоїв потерпілих, яка призводила до втрати ними свідомості. Після цього, користуючись їх безпорадним станом, відбирав у них цінні речі, зокрема грошові кошти та ювелірні вироби. Вчинивши злочин, зловмисник ретельно приховував сліди противних дій та знищував докази. 

Наслідки для потерпілих 

Одного з потерпілих у непритомному стані,  нападник вивіз у лісову зону і залишив на вулиці. Це призвело до обмороження кінцівок та інвалідності постраждалого.

Загалом чотири кияни стали жертвами цього чоловіка, і завдяки його незаконним діям потерпіли зазнали збитків на суму майже 2 мільйони гривень.

Тим часом у суді обвинувачений свою провину не визнав. Його засудили до 9 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.

Читайте також, що на Київщині поліцейські затримали драгдилера, який ховав понад 100 згортків наркотиків у спідній білизні. Під час патрулювання охоронці порядку помітили чоловіка, який ніс пакет і був одягнений у військову футболку без нашивок.     




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися