На Київщині жінка хотіла палили траву, натомість спалила гараж та авто: подробиці

Недбалість жінки коштувала сусідові втраченим гаражем

На Київщині паління трави призвело до масштабної пожежі в смт Велика Димерка. Жінка запалила зілля на городі, але за лічені хвилини вогонь перекинувся на огорожу та приватний гараж, в якому знаходився легковий автомобіль. 

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області.

На місце події негайно прибули пожежні відділи та особовий склад 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини з міста Бровари. Завдяки оперативним заходам вдалося уникнути поширення вогню на прилеглий будинок.

Всі громадяни добре знають, що спалювання сухої рослинності заборонено, але свідомо нехтують правилами пожежної безпеки. Сьогодні недбалість жінки коштувала сусідові втраченим гаражем та пошкодженим авто, а наступного разу може коштувати  життя, - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, відповідно до статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення за самовільне спалювання рослинних решток на громадян накладається штраф у сумі від 3 060 до 6 120 грн, а на посадових осіб від 15 300 до 21 420 грн.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві внаслідок пожежі у квартирі загинула жінка. Рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу у квартирі на вулиці Петра Скоропадського.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися