У Гостомелі посеред вулиці вщент згорів автомобіль (ФОТО)

Що відомо про пожежу від правоохоронців

У Гостомелі посеред вулиці загорівся та вщент згорів легковий автомобіль. Про дорожньо-транспортну пригоду розповіли в Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними відомства, про пожежу правоохоронцям повідомили очевидці. Загорівся легковий автомобіль Renault. Водій намагався самотужки загасити вогонь, однак йому це не вдалося. Автомобіль вигорів майже вщент. Причиною пожежі попередньо вважають замикання електропроводки. В поліції оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області чоловік загинув унаслідок вибуху гранати. Надзвичайна подія сталася у Вишневому. Про вибух у багатоповерховому житловому будинку в поліцію повідомили місцеві мешканці. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві за поширення російської пропаганди повідомили про підозру "активісту". Слідство встановило, що після початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну мешканець Києва на посаді виконавчого секретаря громадської організації "Український рух пацифістів" підписав та направив до однієї з державних установ лист. У додатках до цього листа він долучив документ з назвою "Мирний порядок денний для України та світу".

Читайте також, що у Києві рецидивіст скоїв жорстоке вбивство.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися