Стало відомо, скільки населених пунктів Київщини залишається знеструмленими після негоди

Без світла залишається близько 13 тисяч сімей

Після сильного дощу, що стався 14 вересня на Київщині, електропостачання вже відновлено для 33 714 сімей у 191 населеному пункті, які були частково чи повністю знеструмлені.

Про це повідомляє ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Фахівці відновили роботу 47 ліній електропередачі й 1 795 трансформаторних підстанцій.  Станом на 9:00 залишаються ще пошкодженими 17 ліній 10 кВ і 362 трансформаторні підстанції. Повністю або частково ще знеструмлені 47 населених пунктів. Без світла залишається близько 13 тисяч сімей.

До кінця дня заплановано завершити відновлювальні роботи за лініями 10 кВ. Після цього розпочнуться роботи на лініях 0,4 кВ за точковими заявками клієнтів. Будьте обережними, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтеся до ліній електропередачі, - йдеться в повідомленні.
Зазначимо, в українській столиці та на території Київської області 15 вересня очікується різке погіршення погодних умов – синоптики дали прогноз на сьогодні. В області прогнозують небезпечні явища та мінливу хмарність, будуть дощі та гроза. Пориви північно-західного вітру досягнуть швидкості 7-12 метрів за секунду.

"Коментарі" писали, що у Броварській громаді на території Київської області заплановано масштабні відключення електроенергії – енергетики перевірятимуть готовність об'єктів критичної інфраструктури до складної зими.







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися