Запрошував на озеро "відпочити": на Київщині судитимуть тренера за розпусні дії щодо дитини

Чоловік користувався довірою батьків

На Київщині судитимуть тренера за розпусні дії щодо 11-річної дівчинки. Чоловік втерся в довіру батькам дитини. 

Про це повідомляє Київська обласна прокуратура.

Слідство встановило, що чоловік був тренером 11-річної дівчинки. Користуючись довірою батьків до нього, влітку цього року він неодноразово запрошував дитину "відпочити" біля озера. Під час відпочинку обвинувачений вчиняв розпусні дії відносно маленької дівчинки. 

Нагадаємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, - йдеться в повідомленні. 

Також "Коментарі" писали, що правоохоронці затримали педофіла на столичній Борщагівці.  Зловмисник зайшов з 12-річною дівчинкою в ліфт і вчинив відносно потерпілої розпусні дії. Слідчі розпочали кримінальне провадження, і тепер зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Також у Броварах на території оздоровчо-реабілітаційного центру чоловік зґвалтував неповнолітнього хлопця. За його словами, ґвалтівником 15-річної хворої дитини виявився 46-річний чоловік.








Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися