У Києві "роботодавці" викрали 19-річного хлопця та прострелили йому ногу: подробиці

Хлопця вивезли в інший район столиці

У Києві затримали організаторів кол-центру, які підозрюються у викраденні 19-річного хлопця. "Роботодавці" силою утримували хлопця та знущалися з нього. 

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

На спецлінію 102 звернувся чоловік та повідомив, що його молодшого брата незаконно викрали та позбавили волі двоє чоловіків у Голосіївському районі столиці.

Напередодні викрадення 19-річний хлопець активно шукав роботу і взаємодіяв з роботодавцями через оголошення. Кілька з них запропонували йому посаду оператора в кол-центрі та розповіли про умови праці. Але молодому чоловікові не подобалася діяльність цих компаній, і він відмовився від пропозиції.

Викрадення хлопця

Через певний час псевдороботодавці використали хитрість, щоб змусити потерпілого зустрітися з ними знову. Двоє чоловіків насильно посадили його в автомобіль і відвезли до орендованої квартири. Там вони жорстоко знущалися з нього,  та випустили кулю з пневматичної зброї, поранивши ногу хлопцю.

Хлопець скориставшись неуважністю злочинців, зумів втекти та повідомити батькам про злочин, що стався з ним. Наразі фігурантам повідомлено про підозру та судом обрано запобіжні заходи у вигляді цілодобового домашнього арешту. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві затримали рецидивіста за жорстоке вбивство рідної сестри. За даними відомства, 58-річний киянин вже притягувався до кримінальної відповідальності.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися