Зарізав батьків-алкоголіків і брата уві сні: нові подробиці вбивства в Києві

З'явилися нові подробиці в історії про те, що в Дарницькому районі столиці на вулиці Ревуцького 16-річний хлопець зарізав своїх батьків, а також молодшого брата, коли той спав. Про це повідомляє видання "Обозреватель", посилаючись на слова сусідів загиблих.

Повідомляється, що батьки підлітка, на ім'я Максим постійно пили і скандалили, а його молодший брат, якого він убив, був слабо розвиненим фізично. Сусіди загиблих розповіли, що мати хлопця постійно вживала алкоголь і поводилася агресивно, скандалила і вступала в бійки.

Одна з сусідок заявила, що перед Новим роком мати погрожувала посадити хлопця, тоді в їх квартирі трапилася бійка, яку чув весь будинок. Батько хлопця також постійно зловживав алкоголем. Його практично не бачили тверезим.

Сам Максим є студентом училища, де навчається на автослюсаря. Він відразу зізнався у вбивстві, коли його затримала поліція. Підліток заявив, що ненавидить своїх родичів і часто з ними сварився. Після останнього скандалу його "перемкнуло" і хлопець убив батька, потім матір і зарізав молодшого брата, коли той спав.

Довідка: столична поліція затримала 16-річного хлопця в Дарницькому районі після підняття тривоги. Повідомлялося, що у квартирі, поряд з  тілами вбитих родичів він провів кілька днів. З огляду на те, що підліток неповнолітній, йому загрожує максимальне позбавлення волі строком до 15 років. У разі повноліття його б засудили до довічного ув'язнення.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що під Києвом поїзд на смерть переїхав 40-річного чоловіка.

Читайте також про те, що рятувальники дістали тіло жінки з річки в Києві.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ями

28 квітня 2021, 10:57

Отпустите парня. Он не мог поступить иначе.

Татьяна

28 квітня 2021, 10:52

Ну, и где все время социальные службы были? Должна была случится трагедия, только тогда внимания обратили((

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися