На Київщині в багатоквартирному житловому будинку загорілася електрощитова

На Київщині рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку

У Фастівському районі на Київщині рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку, де загорілася електрощитова. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

Ввечері 15 вересня до рятувальників Фастівського району надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному житловому будинку в Фастові на вулиці Київській.

На місце виклику терміново виїхали рятувальники. По прибуттю на місце виклику вогнеборці встановили, що сталося загорання електрощитової у 5-ти поверховому житловому будинку.

Пожежу локалізували та повністю ліквідували. Причина загоряння встановлюється.

picture

Як раніше писали "Коментарі", в Києві рятувальники ліквідували пожежу в квартирі. До столичних рятувальників надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла в Голосіївському районі Києва. На місце події негайно прибули вогнеборці. По прибуттю рятувальники встановили, що загоряння сталось у квартирі на третьому поверсі. Пожежу вдалося ліквідувати.

Нагадуємо, що комплекс пивоварні Карла Шульца, який є унікальним зразком промислової архітектури, отримав статус об’єкта культурної спадщини міста Києва. У лютому 2023 року пивоварню Карла Шульца почали демонтувати будівельники, однак протиправні дії тоді зупинила Київська міська прокуратура.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися