На Київщині в ДТП потрапили легковик та скутер (ФОТО)

Внаслідок аварії є постраждалі

В Обухівському районі в дорожньо-транспортну пригоду потрапили електроскутер та легковий автомобіль. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Національної поліції України у Київській області.

За даними відомства, ДТП сталася на автомобільній дорозі Миронівка — Козин. Автомобіль Honda під час обгону збив електроскутер. За кермом легковика була 29-річна жінка.

Внаслідок аварії постраждали водій та пасажир скутера. Потерпілих медики швидкої допомоги доставили до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості. В поліції оприлюднили фото з місця ДТП.

Нагадаємо, у Білій Церкві в ДТП потрапили електросамокат та мопед. Аварія трапилась Олександрійському бульварі. Поліцейські з'ясували, що 28-річний мешканець Білої Церкви різко повернув на смугу руху, де в попутному напрямку рухався моторолер. Від удару самокат відлетів та пошкодив легковий автомобіль Chery.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці ліквідували масштабний наркотрафік до Київського СІЗО. Організатором виявився громадянин Молдови, обвинувачений в умисному вбивстві. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, де на Київщині в ДТП потрапили вантажівка та легковики.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися