У Києві трамвай переїхав жінку: подробиці смертельної ДТП

У разі доведення вини водію загрожує від трьох до восьми років ув'язнення

Поліція Києва розслідує смертельну ДТП.  Водій трамвая переїхав жінку, яка переходила трамвайні рейки. Вона отримала серйозні травми та померла на місці.

Про це повідомляє поліція Києва. 

Поліція отримала повідомлення про смертельну аварію з участю громадського транспорту на вулиці Закревського. Слідчо-оперативна група міського головного управління поліції вирушила на місце події.

Попередньо правоохоронці з'ясували, що 49-річний водій здійснив наїзд на жінку, що переходила трамвайні колії. Потерпіла, 1957 року народження померла через велику кількість травм. 

За фактом загибелі пішохода на трамвайних коліях розпочато досудове розслідування за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України  — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами, які спричинили смерть потерпілого. У рамках досудового розслідування правоохоронці встановлюють всі обставини та причини цієї події, - йдеться в повідомленні.

Читайте також, що понад 3 тисячі дітей отримали травми в аваріях на дорозі за 8 місяців 2023 року в Україні. 116 дітей загинуло в таких дорожньо-транспортних пригодах.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися