У Києві після ДТП автівку на очах поліції намагались викрасти двоє п’яних чоловіків

Порушників затримали та передали слідчим

У Києві двоє нетверезих чоловіків викрали автівку з місця ДТП. Аварія сталася на вулиці Великій Васильківській, звідки на лінію 112 надійшло повідомлення про інцидент. 

Про це повідомили в пресслужбі столичної патрульної поліції. 

Прибувши на місце виклику, інспектори з'ясували, що транспортні засоби Volkswagen Caddy та Skoda Fabia були не поділили дорогу. Skoda Fabia стояв на певній відстані від місця ДТП, оскільки не зміг зупинитися відразу після зіткнення.

Під час розмови з учасниками інциденту правоохоронці помітили, як автомобіль Skoda Raptovo запустився та почав рухатися, хоча водій був біля них. Поліцейські кинулися наздоганяти авто-утікач  та зупинили його за кілька кварталів. У салоні перебували дві невідомі особи, які мали ознаки алкогольного сп'яніння. Власник автомобіля повідомив, що вперше бачить цих людей.

Тож патрульні затримали обох чоловіків та склали на громадянина, що перебував за кермом. Крім того, інспектори виявили ознаки сп'яніння й у власника автомобіля Skoda. Щодо останнього охоронці порядку також склали протокол.

У підсумку, за скоєння ДТП протокол отримав водій Volkswagen. А подальшим з'ясуванням обставин події та наданням правової кваліфікації діям затриманих осіб займатимуться слідчі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Фастівському районі Київської області водій іномарки збив неповнолітнього хлопця.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися