Під Києвом легковий автомобіль зіткнувся з маршруткою

Рух в напрямку столиці ускладнений

У Бучанському районі Київської області в дорожньо-транспортну пригоду потрапили пасажирський мікроавтобус і легковий автомобіль. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції України.

За даними правоохоронців, ДТП сталася у Вишневому на вулиці Київській. В напрямку Києва в аварію потрапили маршрутний транспортний засіб та легковий автомобіль. Через ДТП рух в напрямку столиці був ускладнений та було організовано реверсивний рух. Патрульні забезпечували регулювання та безпеку. Згодом наслідки аварії ліквідували. Інші подробиці та чи є постраждалі в Патрульній поліції України не повідомляють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бориспільському районі внаслідок вибуху загинув чоловік. В Гнідині внаслідок детонації гранати загинув 33-річний чоловік та поранений його 28-річний брат.

Нагадаємо, у Києві затримали рецидивіста за жорстоке вбивство рідної сестри. У 2015 році 58-річний киянин посварився з власником будинку, в якому робив ремонт. Тоді чоловік праскою завдав опонентові численних ударів, а потім ще й душив його електричним шнуром.

Читайте також, що у Фастівському районі Київської області водій іномарки збив неповнолітнього хлопця.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися