Майже 400 населених пунктів залишається без світла: наслідки першої за 6 місяців ворожої атаки

Здійснюється відновлення електропостачання для споживачів

21 вересня, росія атакувала енергетичну інфраструктуру після піврічної перерви що спричинила пошкодження у західних та центральних об’єктах. Через бойові дії та з інших причин без світла залишається 398 населених пунктів. 

Про це повідомляє НЕК "Укренерго".

Внаслідок обстрілу сталися часткові відключення електропостачання в Рівненській, Житомирській, Київській, Дніпропетровській, та Харківській областях. Здійснюється відновлення електропостачання для споживачів.

Наразі роботу магістральних мереж в регіоні відновлено, триває заживлення побутових споживачів в мережах обленерго. Аварійно-відновлювальні роботи почались одразу після відбою тривоги. 

Звертаємо увагу! Зараз зарано робити висновки щодо початку  нової терористичної кампанії проти цивільної інфраструктури. Будь ласка, користуйтесь перевіреними джерелами інформації, - йдеться в повідомленні. 

Також Менш ніж за годину енергетики повернули світло 3152 споживачам у Святошинському районі столиці. Світло зникло о 05:54, вже о 6:39 всі знеструмлені домівки були заживлені.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що після обстрілів Києва 21 вересня падіння уламків зафіксовано у Дарницькому та Шевченківському районах столиці. У Дарницькому районі внаслідок падіння уламків збитої ракети сталася пожежа в будівлі на території станції технічного обслуговування. Також вщент згоріли два автомобілі. Пожежу гасили на прилеглій території СТО на орієнтовній площі 150 квадратних метрів.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися