У Києві сталася пожежа в ресторані: подробиці (ФОТО)

У столиці в підвальному приміщенні ресторану сталося загоряння

У Києві сталася пожежа в ресторані. Загоряння в закладі громадського харчування ліквідували рятувальники. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у м. Києві, передають "Коментарі".

У Солом'янському районі за адресою проспект Берестейський, 45, у підвальному приміщенні ресторану сталося загоряння у фрітюрниці. Виклик рятувальникам надійшов о 21:09, і вже о 21:37 вогонь було приборкано.

На місці події працювали 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 15 рятувальників особового складу.

Жертв та постраждалих немає.

Причину та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронці.

Як раніше писали "Коментарі", у Дніпровському районі Києва загасили масштабну пожежу в офісному приміщенні. Пожежа сталася на вулиці Райдужній, 25 в одноповерховому приміщенні сервісу побутової техніки. Вогонь на площі 250 квадратних метрів гасили 25 рятувальників. Ліквідувати пожежу вдалося за півтори години.

Нагадуємо, що в Деснянському районі Києва через ремонтні роботи на кілька днів частково обмежать рух автомобільного транспорту. За даними столичних комунальників, дорожники будуть влаштовувати верхній шар асфальтобетонного покриття.

Читайте также