У київському аеропорту мікроавтобус збив п'ятирічну дитину на переході

Малюк був госпіталізований в Бориспільську лікарню для детального обстеження

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" 38-річний водій мікроавтобуса Mercedes-Benz Vito збив поруч з терміналом F п'ятирічного хлопчика, який переходив дорогу по пішохідному переходу. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Київської області.

В поліції повідомили, що подія трапилася вчора, 26 грудня, близько 21:00 на території аеропорту "Бориспіль". Внаслідок ДТП дитина була госпіталізована в Бориспільську лікарню для детального обстеження. На разі правоохоронці встановлюють всі деталі події.

Нагадаємо, що раніше біля села Старе у Київській області офіцер Нацгвардії збив дітей і врізався у стовп.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві сталася жахлива ДТП: Mercedes розірвав ВАЗ на дві частини. У ніч на середу, 25 грудня, на Харківському шосе сталася аварія. Наслідками ДТП стало зіткнення автомобілів Mercedes, ВАЗ-2101 і Ford. Зазначається, що ВАЗ виїжджав на перехрестя, коли в нього влетів Mercedes. Після чого легковик відкинуло в Ford. Від удару "копійку" розірвало на дві частини. В результаті аварії постраждали три людини. Всі вони перебували в "Жигулях". Двох у важкому стані госпіталізували до лікарні.


Джерело: https://kyiv.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися