Смертельна ДТП в Києві: загинула 17-річна дівчина - за кермом був онук екс-міністра МВС (фото, відео)

Нічна смертельна ДТП на бульварі Лесі Українки забрала життя 17-річної дівчини, ще одна людина потрапила в лікарню з травмами різного ступеня тяжкості. Винуватцем аварії може бути онук колишнього міністра внутрішніх справ Микола Білоконь.

Про це йдеться в повідомленні в паблік dtp.kiev.ua.

Повідомляється, що водій "Інфініті" не впорався з керуванням під час спуску на Бессарабку, наїхав на бордюр, внаслідок чого авто перекинулося і протаранило електроопору.

Крім водія в машині їхали ще дві дівчини - 17 і 18 років, одна з них загинула на місці аварії. Другу постраждалу госпіталізували в лікарню.

При цьому водій 1995 року народження серйозних травм не отримав, але був затриманий правоохоронцями на місці ДТП в рамках 208-ї статті. Також повідомляється, що він сів за кермо п'яним: тест на прилад Драгер показав 1.41 проміле алкоголю.

Водночас в прес-службі столичних рятувальників повідомили, що бійцям ДСНС довелося розрізати покручений автомобіль, щоб дістати водія і тіло загиблої дівчини.

"Також, за допомогою шанцевого інструменту автомобіль був відключений від акумуляторної батареї", - кажуть рятувальники.

Джерело: https://t.me/dtpkievua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися