Під Києвом рейдери знищують ліс для незаконного будівництва котеджів (ФОТО)

КЕКЦ виявив незаконну рубку у Козинському лісництві під Києвом

Київський еколого-культурний центр (КЕКЦ) виявив факт незаконної рубки лісу у Козинському лісництві, розташованому під Києвом, недалеко від печери Геонавт. Про це повідомляє КЕКЦ, передають "Коментарі".

Це сталося на території Козинського лісництва Філії "Київське лісове господарство" ДП "Ліси України" в Обухівському районі Київщини. Площа вирубки становить близько 0,2 гектара.

Ця територія була незаконно відібрана рейдерами у Київського лісгоспу кілька років тому. Наразі КЕКЦ судиться з цими рейдерами в Обухівському районному суді.

За словами КЕКЦ, рейдери, розуміючи, що їм загрожує поразка в суді, вирішили розпочати незаконне будівництво котеджів. Для цього вони нещодавно вирубали ліс на двох ділянках і вже провели розчищення цих територій за допомогою бульдозерів.

"Такий кричущий за своєю нахабністю вчинок поряд зі столицею України говорить про те, що прикриваючись військовим становищем, губителі природи почали масово грабувати природні багатства країни", - йдеться у повідомленні.

Як раніше писали "Коментарі", Укргідрометцентр попереджає про небезпечні метеорологічні явища на Київщині. За інформацією Українського гідрометеорологічного центру, 9-10 жовтня на поверхні ґрунту на Київщині будуть заморозки, 0-5°. Оголошено перший рівень небезпеки – жовтий.

Нагадуємо, що Велика лаврська дзвіниця у Києві зачинена для відвідування. Дзвіниця буде зачинена до кінця жовтня у зв'язку з проведенням ремонтних робіт.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ім'я

9 жовтня 2023, 08:06

Які ще рейдери? Пишіть правильно - колишні посадовці правоохоронних органів.

КИЕВЛЯНИН

8 жовтня 2023, 18:15

ЕВРОПА)).

Олег

8 жовтня 2023, 18:00

Да взять и расстрелять гадов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися