У Київській області сталася масштабна пожежа на великій площі (ФОТО)

У Київській області горіла складська споруда

У Київській області ліквідовано пожежу в складському приміщенні. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

14 жовтня о 02:01 годині до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшла інформація про загоряння у складській будівлі, розташованій за адресою: село Велика Димерка, вулиця Паркова.

На місце події вирушили рятувальники 21-ї та 56-ї Державних пожежно-рятувальних частин міста Бровари, а також сільські пожежні команди з сіл Димерка, Богданівка, Жердова та Шевченкове.

Після прибуття рятувальників на місце події було встановлено, що горить складська споруда на площі 450 квадратних метрів.

Пожежу вдалося локалізувати о 03:40, а повністю зупинити - о 04:15. У ліквідації загоряння брали участь 7 одиниць спеціальної техніки та 31 рятувальник. Причина пожежі встановлюється.

Нагадуємо, що в місті Ірпінь на Київщині розпочнуть підключати до системи опалення дитячі садочки, школи та лікарні. Постачання тепла до житлових будинків буде адаптовано до погодних умов. Додатково, для вирішення надзвичайних ситуацій у комунальній сфері підготували альтернативні джерела енергії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися