Київська поліція шукає викрадачів шевронів "Джуса": розпочато кримінальне провадження

Розпочато кримінальне провадження за фактом наруги над могилою військовослужбовця

Поліція Києва намагається знайти осіб, які вчинили крадіжку шевронів з могили українського пілота Андрія Пільщикова, відомого за позивним "Джус".

Про це повідомляє столична поліція. 

Також охоронці порядку розпочали кримінальне провадження за фактом наруги над могилою військовослужбовця. Про те, що на одному зі столичних кладовищ з могили українського захисника викрадено речі, правоохоронці дізнались під час моніторингу інтернету. У Києві вже вдруге пограбували могилу відомого українського пілота, Сім'я та близькі героя сподіваються на виявлення зловмисників за допомогою відеоспостереження.

Що відомо про пілота Андрія Пільщикова "Джуса"

"Джус" та ще двоє пілотів з Васильківського загону загинули в результаті авіакатастрофи на Житомирщині, яка сталася 25 серпня удень. Внаслідок зіткнення навчальних літаків Л-39 ДБР розслідує цю трагедію, з'ясовуючи матеріали. Попередня кваліфікація вказує на порушення правил польотів або підготовки до них.

Капітан Андрій Пільщиков, військовий пілот винищувача МіГ-29, став на оборону країни з початку повномасштабного вторгнення Росії, здійснивши військові бойові вильоти. Йому присвоєно військове звання "майор" (посмертно).

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в українській столиці на Лісовому цвинтарі дві дівчини влаштували танці на могилах загиблих воїнів та виклали це у соціальні мережі. Про це стало відомо із повідомлень, які активно публікують місцеві канали.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися