Били та погрожували відрізати пальці: у Києві затримали злочинців, які вимагали гроші у підприємця

Чоловіки приїхали до знайомого додому та почали погрожувати фізичною розправою

Столичні правоохоронці розкрили та затримали четверо осіб, які тримали в неволі підприємця та заволоділи його грошовими коштами у криптовалюті. Чоловіки прибули до будинку знайомого та почали погрожувати йому фізичним насильством. Після цього вони його побили та вимагали перерахувати майже 28 тисяч доларів у криптовалюті на власний рахунок.

Про це повідомляє  Київська міська прокуратура.

До складу злочинної групи входили четверо мешканців м. Черкас віком від 21 до 25 років. Підприємець відмовився виконати вимоги нападників і намагався втекти від них. Однак зловмисники догнали його та жорстоко побили. Продовжуючи свої злочинні дії, один із нападників зламав йому ногу, а інший погрожував виколоти око та відрізав фаланги пальців на руках.

Побоюючись за своє життя підприємець перерахував на вказаний ними рахунок електронні кошти у сумі близько 28 тис. доларів США. Отримавши гроші, зловмисники зв’язали потерпілого скотчем, викрали з квартири його документи та цінні речі, після чого втекли. 

Коли зловмисників затримали і провели обшуки, у них вилучили мобільні телефони, банківські картки та грошові кошти. Також у одного з них вилучили близько 300 боєприпасів до автоматичної зброї.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що троє осіб постануть перед судом на Київщині за вимагання з приватних підприємців неіснуючого боргу в розмірі 10 000 доларів США.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися