У Києві судитимуть чоловіка, який розбещував двох 15-річних хлопців

Також на флешці зловмисник зберігав фото та відеоматеріали з дитячою порнографією

Поліцейські Києва скерували справу до суду, в якій обвинувачено зловмисника в розбещуванні неповнолітніх. Жертвами чоловіка стали двоє 15-річних хлопців. За скоєне наступні вісім років фігурант може провести у в’язниці.

Про це повідомляє поліція Києва. 

39-річного чоловіка викрили слідчі Оболонського управління поліції. У ході розслідування правоохоронці встановили, що чоловік неодноразово зв’язувався з хлопцями телефоном та назначав зустріч у власній квартирі, після чого вчиняв відносно дітей розпусні дії та надавав грошову винагороду. Також на флешці зловмисник зберігав фото та відеоматеріали з дитячою порнографією, які завантажував інтернету. Слідчі затримали раніше не судимого місцевого мешканця 

Фігуранту було повідомлено про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські завершили досудове розслідування та направили матеріали кримінального провадження до суду для розгляду справи по суті. Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві чоловік отримав підозру за вчинення дій сексуального характеру відносно 12-річного хлопчика. Підліток разом з батьками відпочивав у столичному парку і коли пішов до вбиральні, яка знаходилась неподалік, за ним зайшов невідомий чоловік.



Читайте также