На Київщині за добу дві людини потрапили під колеса потяга

Правоохоронці вже розпочали досудове розслідування

На території Київської області відбулися дві жахливі події на залізниці, в результаті яких двоє людей опинилися під колесами потягів у різні години. На жаль, одна з постраждалих осіб загинула.

Про це повідомляє поліція Київщини. 

19 жовтня, близько 17 години, під колеса електропотяга потрапила 58-річна жінка.

Машиніст використав аварійний сигнал та здійснив гальмування, але, на жаль, не вдалося уникнути трагедії. Внаслідок отриманих травм жителька Фастівщини померла на місці події. Правоохоронці вже розпочали досудове розслідування.

Також у Глевасі чоловік потрапив під колеса потяга. До Фастівського управління поліції Київщини від чергового по станції надійшло повідомлення про надзвичайну подію на платформі залізниці. За попередніми даними правоохоронців, пасажирський поїзд зазнав зіткнення з 50-річним чоловіком, який потім був госпіталізований до Васильківської лікарні. У зв'язку з порушенням правил безпеки в експлуатації залізничного транспорту, що призвело до серйозних тілесних ушкоджень, слідчі розпочали розслідування.

Поліція Київщини нагадує, що залізничний транспорт - зона підвищеної небезпеки. Тож потрібно бути обережними на залізничних коліях, особливо у темну пору доби.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Фастові 27-річний хлопець потрапив під колеса електропотяга. Поліція Київщини веде розслідування цього надзвичайного випадку.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися