У Києві підліток став "бізнесменом" та продав чужі "Жигулі"

Слідчі повідомили неповнолітньому фігуранту про підозру

У Києві правоохоронці затримали 17-річного хлопця, який викрав автомобіль свого знайомого. Під виглядом інтересу до покупки автомобіля та перевірки його технічного стану, підліток взяв ключі разом з документами, а потім продав "Жигулі".

Про це повідомляє столична поліція. 

На дільницю Дарницького управління поліції надійшло повідомлення про крадіжку автомобіля на вулиці Архітектора Вербицького. Заявник розповів, що попереднього дня він вручив ключі та документи від автомобіля "ВАЗ-2105" знайомому, який виразив намір придбати машину. Проте наступного ранку  автомобіля не було.

Ми проаналізували дані системи відеомоніторингу "Безпечне місто", відпрацювали інформацію щодо особи, на яку вказав власник та яка ймовірно могла бути причетною до правопорушення. Крім того, під час моніторингу мережі Інтернет, на одній з торгівельних платформ з продажу авто ми виявили оголошення з викраденим автомобілем. З’ясувалося, що новий власник придбав ВАЗ у 17-річного підозрюваного. Згодом ми розшукали автотранспорт та затримали викрадача, - йдеться в повідомленні. 

Санкція статті передбачає від трьох до п’яти років позбавлення волі.  Слідчі повідомили неповнолітньому фігуранту про підозру у вчиненні злочину, а суд обирає йому запобіжний захід.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві перед судом постав шахрай, який викрав автомобіль благодійного фонду і ошукав волонтерку на закупівлі бронешоломів.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися