У Києві чоловік погрожував підірвати себе гранатою

Чоловік перебував в стані алкогольного сп’яніння

У столиці затримали чоловіка, який погрожував підірвати себе гранатою. Під час сварки з дружиною він хотів вчинити самогубство, тож дістав бойову гранату та висмикнув з неї чеку.

Про це повідомляє столична поліція. 

До правоохоронців надійшло повідомлення, що на провулку Електриків невідомий погрожує вчинити самогубство. Правоохоронці почали вести перемовини з відчайдушним чоловіком та згодом вилучили у нього вибуховий пристрій та затримали його.

Зловмисник перебував в стані алкогольного сп’яніння, поводив себе агресивно та не йшов на контакт, тож ми оточили місце події та спільно з бійцем КОРД розпочали перемовини. У подальшому нам вдалось затримати фігуранта та вилучити в нього небезпечний пристрій - бойову гранату Ф-1. Порушником виявився 52-річний місцевий мешканець, який пояснив свій вчинок проблемами у сімейному житті, - йдеться в повідомленні. 

За такий вчинок чоловіку оголосили про підозру за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Наразі правоохоронці встановлюють походження зброї, а також вирішують питання щодо обрання запобіжного заходу. Йому загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що поліція Київщини повідомила про підозру зловмиснику, який стріляв та погрожував гранатою. 20 жовтня приблизно об 14 годині. На території рибацької бази, під час конфлікту, правопорушник у стані алкогольного сп'яніння вистрілив із саморобної рушниці у бік автомобіля 37-річного чоловіка, пошкодивши двері з боку водія.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися