У Києві п'яний водій зі зброєю протаранив 11 авто

Рівень алкоголю в крові у понад 10 разів перевищує допустиму законом норму

Київські патрульні затримали нетверезого керманича, який скоїв ДТП з 11-ма автівками та мав при собі зброю. Під час патрулювання на вулиці Сосницькій, правоохоронці побачили, як автомобіль марки Honda здійснив наїзд на припарковані у дворі автівки і після цього поїхав з місця події.

Про це повідомляє Патрульна поліція Києва. 

Інспектори оперативно дісталися авто і зупинили його. За кермом перебував 26-річний громадянин. Під час спілкування з горе-водієм, поліцейські з'ясували, що він не має права керування транспортним засобом та помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Він пройшов огляд за допомогою приладу Драгер. Рівень алкоголю в організмі становив 2,62 проміле, що перевищує законодавчу норму більше ніж на 10 разів.

Під час перевірки патрульні помітили, що водій мав при собі предмет, який був схожий на пістолеті, та патрони до нього. Поліцейські затримали водія і викликали на місце події слідчо-оперативну групу для розслідування всіх деталей. Патрульні склали на чоловіка кілька протоколів про адміністративні порушення.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Київщині патрульні склали адміністративні матеріали на водія, який перебував у стані наркотичного сп'яніння та керував автомобілем без прав на це. На вулиці Київський Шлях у Борисполі патрульні зупинили водія автомобіля BMW 730 з причепом Pragmatek.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися