У Києві знесуть ще один історичний будинок, якому понад 100 років

Будівля під загрозою знищення

У Києві, в районі Шевченківського району, на вулиці Делегатського провулку, №4-6, вирішено провести роботи зі зносу ще одного історичного будинку, якому понад 100 років. Зазначається, що ця будівля є останньою залишеною історичною спорудою на цій вулиці.

Про це повідомляє заступник директора департаменту охорони культурної спадщини Київської міської держадміністрації (КМДА) Дмитро Перов.

Будинок 1906 року має більше 100 років, однак через зволікання Київська міська рада з прийняттям відповідного рішення - може бути знищений вже сьогодні. Це остання історична будівля вулиці, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у місті Києві відбувся демонтаж пам'ятника Михайла Кирпоноса, який розташовувався на вулиці Всеволода Петріва (раніше відомо як Михайла Кирпоноса). Ця статуя - одна з 69 споруд, яку  планується остаточно видалити з публічного простору столиці в рамках ініціативи з деколонізації.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Укроп

27 жовтня 2023, 16:42

Ну звичайно, київрада просто буда зайнята більш важливими питаннями ніхто ніякі гроші депутатам за це "зволікання" не платив, плобійтеся Бога!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися