Під Києвом п’яний водій влетів у відбійник (ФОТО)

Правоохоронці забрали автівку

На Київщині на 29 км автодороги Київ — Харків нетверезий водій автомобіля Honda Accord не обрав безпечної швидкості та, змінюючи смугу руху, не впорався з керуванням. Як наслідок, врізався у металевий відбійник та зачепив легковик Seat.

Про це повідомляє Патрульна поліція Київської області.

На місці автопригоди інспектори виявили пошкоджені транспортні засоби Honda Accord, Seat Leon Cupra та металевий відбійник. Під час розслідування інциденту патрульні спілкуючись з керманичем, помітили у нього явні ознаки алкогольного спʼяніння. Чоловік мав запах алкоголю з ротової порожнини, а його мова та координація рухів були порушені. Однак він відмовився від проведення огляду на ознаки сп'яніння.

Окрім того, патрульні переконалися, що чоловік не має права на керування транспортним засобом та не має дійсного страхового полісу. В результаті цього порядку охоронці виписали штрафний протокол керманичу автомобіля марки Honda. Також патрульні відсторонили водія від керування транспортним засобом.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Київщині розслідують ДТП, в якій постраждав пішохід. За попередньою інформацією, 53-річний водій автомобіля "Renault" скоїв наїзд на пішохода, який котив велосипед.



Читайте также