У Києві злочинцю загрожує 10 років тюрми за пограбування школярки

Чоловік має кримінальне минуле

У Києві судитимуть чоловіка, який пограбував 9-річну дитину. Правопорушник скористався можливістю, коли дівчинка розмовляла з однолітками і залишила свої речі без нагляду. Він швидко схопив її шкільний рюкзак з лавочки та побіг.

Про це повідомляє столична поліція. 

На початку жовтня мешканка Києва звернулася до поліції і повідомила про те, що невідомий чоловік пограбував її доньку біля під'їзду будинку на бульварі Ярослава Гашека. Жінка пояснила, що в той час, коли донька гралася зі своєю подругою, нападник виніс рюкзак, в якому були мобільний телефон, гроші та навчальні посібники дитини.

Поліцейські виявили зловмисника неподалік від місця та під час поверхневого обшуку вилучили в нього рюкзак дівчинки. Встановлено, що цим порушником виявився киянин, народжений 1980 року, який має попереднє засудження за майнові злочини. Поліцейські перевірили, що чоловік уже продав мобільний телефон, але вилучили речовий доказ у нового власника та після проведення необхідних слідчих дій повернули ґаджет школярці. 

За цим фактом слідчі повідомили фігуранту про підозру. Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі правоохоронці завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт до суду для розгляду справи по суті. За скоєне чоловіку загрожує  до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що столичні слідчі повідомили про підозру чоловіку, який скоїв розбійний напад на пенсіонера. Порушник побив чоловіка, який працює охоронцем у релігійному центрі, після чого забрав у нього мобільний телефон.

Читайте также