У Києві засудили чоловіка за напад на 12-річну дівчинку, яка збирала гроші на ЗСУ

Вона з друзями збирала гроші на концерті

У Києві до 6 років 8 місяців за ґратами засуджено чоловіка за напад на 12-річну дівчинку, яка з друзями збирала гроші на ЗСУ. Вирок отримав 48-річний уродженець Полтавської області, який намагався пограбувати малолітню дитину. 

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

Розслідування показало, що у вересні минулого року зловмисник, перебуваючи на вулиці Хрещатик, помітив групу підлітків, які грали на музичних інструментах і збирали кошти на підтримку Збройних Сил України. Після закінчення виступу діти помістили зібрані гроші в рюкзак 12-річної дівчинки. Чоловік вирішив слідкувати за дітьми і, дійшовши до потерпілої, сильно схопив її за волосся, повалив на землю і намагався відібрати рюкзак, перетягнувши на його відстань близько 2 метрів.

Дії зловмисника зупинили небайдужі перехожі, які затримали останнього до приїзду правоохоронців. Під час суду чоловік свою провину в інкримінованому злочині визнав частково. Зокрема він стверджував, що не мав наміру грабувати дитину та застосовувати до неї насильство.

Але всі зібрані в ході судового розгляду докази, представлені стороною позову, в цілому підтверджують наявність прямого наміру вчинення нападу, За таких обставин, покази обвинуваченого суд визнав неспроможними. Наразі нападник перебуває у слідчому ізоляторі. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Шевченківському районі Києва невідомі стріляли по автомобілю одного зі столичних адвокатів. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися