Київські правоохоронці прокоментували побиття військового у Шевченківському відділку поліції (ВІДЕО)

Інцидент трапився вночі 3 листопада

Поліція в Києві запустила службове розслідування після конфлікту між поліцейським та прикордонником, який був зафіксований на відео та розміщений в інтернеті. На відео видно, як правоохоронець здійснив фізичну агресію проти військового.

Про це повідомляє пресслужба столичної поліції. 

Інцидент трапився вночі 3 листопада. Під час патрулювання містом наряд поліції виявив чоловіка, який перебував на вулиці у комендантську годину.

Оперативник Шевченківського управління поліції звернувся до перехожого з проханням перевірити його документи та поцікавився, чому він перебуває на вулиці під час комендантської години. У цей момент до них підійшов чоловік напідпитку у камуфляжі, почав агресивно себе поводити та кілька разів штовхнув оперативника, - йдеться в повідомленні. 

Співробітник поліції запросив незнайомця відвідати поліцейський відділ для перевірки його особи. Проте, за словами поліції, ця особа ігнорувала законні вимоги поліцейського та продовжувала конфліктувати. Пізніше стало відомо, що цей чоловік служить в одному з прикордонних підрозділів.

Цей інцидент зареєстровано в журналі обліку заяв та повідомляє Шевченківського поліцейського управління. Поліцейське керівництво ініціювало службову перевірку з надання правової оцінки діям учасників цього інциденту.



Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Київській області за зберігання боєприпасів та вибухівки затримали чоловіка, якого підозрюють у крадіжці.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися