На Київщині шукають свідків резонансної аварії

Водій наїхав на жінку

На Київщині правоохоронці розшукують свідків ДТП у Броварах, яке сталося 6 листопада. Близько 18:30 години, по вулиці Київська водій легковика Peugeot наїхав на 48-річну жінку. 

Про це повідомляє поліція Київщини. 

Кермувальник стверджує, що потерпіла переходила дорогу поза пішохідним переходом та проїжджу частину, при цьому ігноруючи червоне світло світлофора. Внаслідок цього вона потрапила в аварію та перебуває в реанімаційному відділенні лікарні. Відзначимо, що з цього приводу розпочато кримінальне розслідування.

З метою проведення всебічного розслідування поліція Київщини звертається до можливих очевидців аварії, а також водіїв, які в момент скоєння ДТП проїжджали повз – прохання телефонувати за номером 063-104-16-52, або на спецлінію "102".

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Броварах сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів. За даними правоохоронців, 26-річна водійка автомобілю Chevrolet під час здійснення маневру врізалась в мікроавтобус Ford, який рухався в зустрічному напрямку.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ККК

8 листопада 2023, 17:29

Пешеход не платит ни за дорогу ни за тротуар! Им не место в городе!

ККК

8 листопада 2023, 17:28

Надо вводить премии водителям которые давят пешеходов нарушителей. За каждого сбитого пешехода премия 1000 уе и компенсация за повреждения с трупа пешехода! Достали ублюдки пешеходы!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися