У Києві хатня робітниця винесла з квартири 25 тисяч доларів

Наразі доводять її причетність до 23 фактів крадіжки

У Києві, прибираючи помешкання, хатня робітниця вкрала у господарів 25 тисяч доларів США. Слідчі повідомили жінці про підозру у 23 епізодах. 

Про це повідомляє столична поліція. 

Місцева мешканка звернулася до чергової частини поліції Шевченківського управління зі скаргою про те, що з її квартири зникла значна сума грошей. У крадіжці вона запідозрила хатню робітницю. 

Правоохоронці з’ясували, що потерпіла знайшла хатню робітницю за оголошенням в інтернеті. Близько пів року тому 41-річна жінка влаштувалася працювати до родини киян. Вона мала слідкувати за побутовими справами в цьому будинку. В цей період жінка викрала у власників оселі 25 тисяч доларів США. Наразі доводять її причетність до 23 фактів крадіжки грошей у цих же людей".

Наразі досудове розслідування завершено. Матеріали кримінального провадження разом з обвинувальним актом ми скерували до суду. Санкція статі передбачає позбавлення волі на строк до восьми років, – додала слідча.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Ірпені Київської області поліцейські затримали чоловіка, який намагався забрати скриньку зі зборами для захисників. Подія сталася 7 листопада в одній із кавʼярень.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися