Не може піднятися: через ракетну атаку на Київ постраждала тигриця (ВІДЕО)

В якому стані тварина

Після обстрілу Київщині 11 листопада вдалося уникнути людських жертв. Однак обстріл вплинув на тигрицю з "Центру порятунку диких тварин", який розташований неподалік від Києва.

Про це повідомляють на Facebook-сторінці Центру.

Ранок вихідного дня був стресовим для співробітників Центру, бо одна з його мешканок отримала серйозні каліцтва. Йдеться про тигрицю на прізвисько Тігрюля. Вона не отримала травм від уламків ракети, але внаслідок вибухів тигриця була настільки налякана, що навіть непомітно нанесла собі травми. 

Вона від шоку вдарилась об решітку, впала і досі не може піднятися. Проклята рсн…. - йдеться в повідомленні. 

Тігрюля отримала протизапальну і знеболюючу терапію. Наразі фахівці слідкують за її станом. Скоріше за все, вона травмувала задні кінцівки або хребет. Зараз в центрі чекають рішення лікарів щодо подальших дій. 


Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Київ атакували балістичними ракетами. Вночі російські окупанти атакували Київську область спочатку ударними безпілотниками, а потім балістичними ракетами. В регіоні активно працювали сили Протиповітряної оборони.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ермаков

12 листопада 2023, 11:11

По данным информационной космической диагностики ИКД (проводится диагностика по фото) у тигрицы сосуды, хрящи и кости целы. Был стресс 3%, ИКД стресс был снят, все впорядке.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися