У Києві живодер душив та зламав ребра маленькому цуцику: поліція розпочала провадження

Тварина залишилась під наглядом у ветеринарній клініці

Столичні слідчі ініціювали кримінальне провадження у зв'язку з жорстоким поводженням із собакою. Свідки виявили, що чоловік під час прогулянки, жорстоко обходилася з твариною, наносячи їй удари, душивши ремінцем та сильно тягнучи по асфальту.

Про це повідомляє столична поліція. 

Двоє прохожих звернулися до чергової частини Шевченківського управління поліції із повідомленням про жорстоке поводження чоловіка із собакою в парку "Бабин Яр". На місце виїхав наряд патрульної поліції разом із слідчо-оперативною групою районного управління поліції.

Поліцейські встановили, що чоловік із маленькою собакою породи йоркшир-тер'єр жорстоко обходився з твариною, бив її ногами, душив її ремінцем і сильно тягнув по асфальту. Ідентифікували кривдника народженого у 1972 році. Працівники поліції прийняли рішення доставити тварину до ветеринарної клініки для визначення ступеня тяжкості отриманих травм.

При огляді у ветеринари виявили у собаки перелом ребер, перелом задньої лівої кінцівки та численні садна. Тварина залишилась під наглядом у ветеринарній клініці для подальшого лікування.

Наразі вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від одного до трьох років або позбавлення волі на строк від двох до трьох років з конфіскацією тварини. 


Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Київщині поліцейські ведуть розслідування щодо жорстокого поводження з твариною, яке сталося у Броварах. 22 жовтня о 15:20 отримано повідомлення від жителів, які виявили цей випадок. Вони повідомили, що на вулиці Чорних Запорожців невідомі особи застрелили собаку. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися