Стали відомі наслідки повітряної атаки у Київській області

Що розповіли у військовій адміністрації

У Київській області внаслідок атаки постраждалих немає. Про це розповів начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, передають "Коментарі".

"Протягом ночі повітряна тривога оголошувалася двічі. В області працювала ППО. Дякуємо нашим захисникам! Усі ворожі об’єкти збиті. Постраждалі відсутні. Інфраструктура та житлові будинки непошкоджені", — заявив Кравченко.

Посадовець закликав мешканців Київської області не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та не заважати роботі українських військових.

"Вкотре закликаю всіх жителів області не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, перебувати в укриттях до закінчення небезпеки. У жодному разі не фотографувати та не викладати в мережу фото чи відео роботи наших захисників", — закликав начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Нагадаємо, у Київській області внаслідок ворожого обстрілу, що стався 11 листопада, постраждалих немає. Однак в регіоні було пошкоджено вибуховою хвилею та внаслідок падіння уламків 18 будинків, низку господарських приміщень, парканів та одне з приватних підприємств. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що друга у листопаді атака ворожих безпілотників по Києву успішно відбита силами Протиповітряної оборони України. Дрони російських окупантів були запущені з південного напрямку. Аби дістатися столиці, "шахеди" пролетіли приблизно тисячу кілометрів.

Дивіться також відео, як українські прикордонники полюють на "шахеди".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися