У Києві водійка з наркотиками в салоні тікала від поліції та в'їхала в огорожу стадіону

На Харківському шосе вона не впоралася з керуванням

У Києві правоохоронні органи затримали жінку за порушення правил дорожнього руху. При цьому, під час складання протоколу поліцейські  знайшли у жінки наркотики та психотропи. 

Про це повідомляє столична поліція. 

Під час патрулювання водійку зупинили через порушення правил дорожнього руху. Жінка не виконала вимоги та намагалася втекти. У результаті переслідування вона втратила контроль над автомобілем та зіткнулася з огорожею стадіону на вулиці Харківське шосе.

Затримана особа, 42-річна мешканка району, була притягнута до адміністративної відповідальності. У момент огляду авто, поліцейські виявили в салоні сумку з поліетиленовими пакетами, в яких знаходилися речовини, схожі на марихуану, амфетамін та пігулки екстазі. Для фіксації правопорушення та збирання матеріалів доказів, на місці була викликана слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції.

За фактом зберігання та перевезення наркотичних засобів і психотропних речовин розпочато кримінальне провадження. Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що від початку тижня київські патрульні виявили 55 автомобілів, які перебували в розшуку. Одна з таких подій сталася у Подільському районі.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися