У Києві внаслідок підриву гранати загинув військовослужбовець та жінка

Сусід повідомив, що у квартирі пролунав вибух

У квартирі на лівобережній частині Києва сталася надзвичайна подія в результаті якої двоє осіб загинули від вибуху гранати. Також один з родичів одного із загиблих отримав поранення.

Про це повідомляє столична поліція. 

Попередньо поліцейські встановили, що внаслідок детонації гранати загинув військовослужбовець та жінка, яка перебувала в оселі. Ще один чоловік - брат загиблого, отримав поранення, його госпіталізували лікарі. На місці продовжують працювати профільні служби. Після завершення перевірки події буде надано правову кваліфікацію. 

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження, що стосується нещасних випадків, що призвів до смерті двох осіб. Серед загиблих була місцева жителька, народжена в 1976 році, та її 51-річний знайомий, який у минулому був військовослужбовцем Збройних Сил України і був звільнений на початку лютого 2023 року. Третя постраждала особа - це брат загиблої жінки, який наразі перебуває під медичним наглядом.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Переяславі на Київщині, під час проведення службової діяльності, екіпаж патрульної поліції зупинив для перевірки 37-річного місцевого мешканця, який раніше був судимим. Під час огляду рюкзака правопорушника поліцейські виявили гранату типу РГН з підривачем УДЗ.







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися