У Києві син знущався над похилим батьком, через що він отримав серьйозні розлади здоров’я

Суд виніс покарання

У Києві засудили 38-річного киянина за фактом вчинення домашнього насильства відносно літнього батька. Прокурор у суді довів, що обвинувачував протягом тривалого часу вчиняв насильство до свого 67-річного батька, з яким вони живуть разом в одній квартирі.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

Ці дії включали образи, погрози, використання нецензурних слів та фізичне насильство. Це призвело до зниження стану здоров'я, психологічних проблем та погіршення якості життя старшого чоловіка.

Обвинувачений, який раніше вже був засуджений за умисні корисливі злочини, не працює та неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства та перебуває на обліку Деснянського УП ГУ НП у м. Києві у категорії "кривдник".

Деснянський районний суд міста Києва засудив чоловіка за вчинення домашнього насильства та призначено реальну міру покарання у виді 1 року позбавлення волі. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві чоловіку повідомили про підозру за домашнє насильство відносно рідного брата. 41-річний місцевий житель систематично вчиняв психологічне насильство.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися