У Києві маленький хлопчик застряг у кухонній раковині

Знадобилася допомога рятувальників

У Дніпровському районі Києва рятувальники допомогли звільнити руку дитини, яка застрягла в кухонній раковині. Хлопчик 2022 року народження, під час гри вдався до експерименту та застряг у сітці кухонної раковини, не змігши витягнути свою руку самостійно.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у м.Києві.

Його батько намагався відкрутити ситку і разом вони були відправлені до місцевого травмпункту. Рятувальники прибули до травмпункту дитячої лікарні, де обережно визволили руку дитини з цієї ситуації. Щасливий випадок не викликав жодних травм чи пошкоджень для хлопчика.

Шановні батьки! Звертаємося до вас з проханням стежити за дозвіллям своїх дітей, розповідайте та навчайте їх правил безпеки, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Київщині рятувальники зберегли життя чотирилапому другу, який впав у величезний колодязь.  Рятувальникам Броварського району повідомили про інцидент 14 листопада. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ККК

20 листопада 2023, 16:47

Утилизировать мелкого выблядка и всю семью дебилов! Потому как ребенок в год до раковины не достанет, а значит его туда дебилы родители подсадили, а значит, что от таких тупых родителей выростет?! Био мусор! Только утилизация! Выблядка на органы, родителей на фронт! Био мусор никому не нужен!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися