У Києві під час комендантської години "обчистили" квартиру: що викрав злочинець

Крадій залів в квартиру вночі

У Києві поліцейські затримали чоловіка, який обікрав квартиру на Лісовому масиві. Він проник у помешкання на першому поверсі та викрав звідти гроші й особисті речі власника квартири. 

Про це повідомляє столична поліція. 

Поліцейські отримали повідомлення від місцевого жителя про крадіжку цінних речей з його квартири на вулиці Шолом-Алейхема. На місце події прибула спеціальна група для розслідування. За результатами першочергових слідчих заходів встановлено, що зловмисник у нічний час проник до квартири, відкривши вікно, і вибрав ноутбук, ключі від автомобіля, гроші в різних валютах та банківські картки.

Протягом доби правоохоронці встановили особу зловмисника та затримали. Цей злочинець - киянин, народжений у 1982 році, має попередню судимість. Слідчі вилучили у нього речові докази та затримали його. Своїми діями порушник завдав потерпілому шкоди на загальну суму понад 60 тисяч гривень.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі від п’яти до восьми років.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві нетверезий водій втік з місця ДТП. 19 листопада близько 21-ї години, на спецлінію 112 надійшов виклик про аварію на вулиці Івана Виговського.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися