У Києві судитимуть власника квартири, в якій від передозу наркотиками загинули дві дівчини

15-річні подруги були виявлені мертвими

Чоловіка, який надав свою квартиру для вживання наркотиків, притягують до відповідальності у зв'язку із загибеллю двох неповнолітніх дівчат. У києві після детального розслідування справи та проведення різних експертиз правоохоронці скерували його справу до суду. 

Про це повідомляє столична поліція. 

Трагедія сталася в червні цього року в одному з будинків на вулиці Уманській. У під'їзді виділили тіла двох неповнолітніх дівчат. У ході розслідування було встановлено, що дві 15-річні подруги взяли ключі від квартири знайомого, де вони вживали психотропні речовини – солі PVP. На наступний ранок обидві дівчини були знайдені мертвими.

Правоохоронці затримали 46-річного власника квартири відповідно до процедури Кримінального процесуального кодексу України та розпочали кримінальне провадження за надання приміщення для незаконного вживання психотропних речовин, що призвели до смерті неповнолітніх. Санкція статті передбачає покарання від чотирьох до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві затримали водія маршрутки, який продавав наркотики на зупинці громадського транспорту. 37-річний водій маршрутки торгував наркотиками прямо на зупинці громадського транспорту. Наркотичні речовини він поставляв з Житомирської області.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися