У Києві два брати видурили у пенсіонерки майже 10 тисяч євро

Знаходячись у стані стресу, пенсіонерка віддала всі гроші

Київські поліцейські затримали братів, які ошукали  пенсіонерку. Вони діяли за схемою "Ваша донька потрапила у ДТП".

Про це повідомляє столична поліція. 

Двоє батьків були викриті в шахрайстві, де вони вкрали майже 10 тисяч євро у жінки. Подія трапилася минулого тижня в Голосіївському районі Києва. Місцева жителька звернулася до правоохоронців і розповіла про те, що її 84-річну матір обманули аферисти.

Жінка повідомила, що невідомий зателефонував на мобільний телефон її матері та розповів про вигадану ДТП, у яку, як він стверджував, потрапила її донька. Ця особа радила пенсіонерці терміново збирати кошти на операцію. Через пів години незнайомець прибув до квартири жінки. Знаходячись у стані стресу, пенсіонерка передала йому все своє заощадження. Правда про те, що пенсіонерка потрапила в пастку шахраїв, стала відомо, коли донька прийшла провідати свою матір.

Правоохоронці оперативно встановили місцезнаходження ймовірних підозрюваних та затримали їх у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисниками виявились уродженці Київської області, рідні брати 2003-го та 2004-го років народження. У них слідчі вилучили частину коштів, здобутих злочинним шляхом, – йдеться в повідомленні. 

Суд вже обрав їм запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою та цілодобового домашнього арешту.  Фігурантам загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві затримали шахрая, який ошукав громадянина через сайт знайомств. Зловмисник під виглядом жінки в Інтернеті, спілкувався з потерпілим та вчинив аферу та став причетним до 11 епізодів шахрайства. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


КИЕВЛЯНИН

21 листопада 2023, 16:30

ЭТУ СХЕМУ В КИЕВЕ КРЫШУЮТ МЕНТОВСКИЕ. ОСОБЕННО ОТЛИЧАЕТСЯ ДАРНИЦКОЕ РОВД.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися